https://proantrenament.ro/289-thickbox_default/manusi-grappling-thaw-arssto.jpg Afisare la marime maxima

Manusi pentru Grappling ThaW tip Arssto

Manusi Grappling ThaW "Arssto". Manusi MMA confectionate din piele, destinate atat loviturilor de pumn, cat si tehnicilor de prindere. Sunt manusi mma cu insertie de gel in interior si un sistem de fixare cu velcro.

Mai multe detalii

22 bucati in stoc

Customers who bought this product also bought:

10 other products in the same category:

Previous
Next

Manusi Grappling ThaW "Arssto". Manusi MMA confectionate din piele, destinate atat loviturilor de pumn, cat si tehnicilor de prindere. Sunt manusi mma cu insertie de gel in interior si un sistem de prindere prin dubla infasurare pe antebrat si inchidere cu velcro. Ofera siguranta si usurinta in utilizare. Sunt utilizate in practicare de arte martiale mixte, atat in antrenamente cat si in competitii.

In palma este prevazut unn orificiu care ajuta la efectuarea prizelor. Protejarea policelui se face printr-un "deget" al manusii mult mai flexibil, deoarece nu este din piele, crescand astfel puterea prizei efectuata cu manusi MMA "Arssto".

Este foarte importanta alegerea acestor manusi mma, intrucat o alegere gresita a marimii lor poate genera ori o deteriorare rapida (in cazul alegerii unei marimi mici) sau o ineficianta si nesiguranta in utilizare (alegerea unei marimi mici).

Oferta pentru manusi de grappling din punct de vedere cromatic este:

manusi MMA rosii;

manusi MMA albastre;

Manusi grappling de cea mai buna calitate produse de ThaW!