https://proantrenament.ro/347-thickbox_default/perna-muay-thai-de-antrenament.jpg Afisare la marime maxima

Perna pentru Muay Thai tip Somrak

Perna Muay Thai "Somrak". Perna de antrenament este un echipament utilizat in antrenamentele de arte martiale. Perna Muay Thai "Somrak" se poate utiliza pentru exersarea tehnicilor diferite, de mana sau picior. O combinatie cromatica atragatoare.

Mai multe detalii

127 bucati in stoc

18 other products in the same category:

Previous
Next

Perna Muay Thai "Somrak". Perna de antrenament este un echipament utilizat in antrenamentele de arte martiale. Perna Muay Thai "Somrak" se poate utiliza pentru exersarea tehnicilor diferite, de mana sau picior. O combinatie cromatica atragatoare (negru, rosu, galben).

Este o perna Muay Thai "Somrak" foarte eficienta in antrenamentul de arte martiale. Manerul de pe fata de prindere este solid prins, avand intarituri din capse metalice. Are o grosime potrivita pentru a asigura o priza sigura pentru perna Muay Thai "Somrak". In plus, alte doua benzi din piele cu velcro ajuta perna Muay Thai "Somrak" sa fie prinsa perfect de antebrat.

In interior perna Muay Thai "Somrak" are un burete de densitate medie. Fiind destul de groasa, perna muay thay preia socul lofiturii, desi are o greutate relativ mica.

Caracteristici perna perna Muay Thai "Somrak"

Lungime

43 cm

Latime sus

21 cm

Latime jos

19 cm

Grosime

11 cm

Greutate

0.75 kg

Un produs pentru arte martiale, marca Budo Best!