https://proantrenament.ro/457-thickbox_default/tibiere-sparta.jpg Afisare la marime maxima

Tibiere tip Sparta

Tibiere Sparta. Sunt protectii pentru tibie folosite in meciurile si antrenamentele de arte martiale, mai ales de practicantii de arte martiale de contact. Sunt tibiere confectionate din piele naturala sau piele artificiala.

Mai multe detalii

214 bucati in stoc

Customers who bought this product also bought:

13 other products in the same category:

Previous
Next

Tibiere Sparta. Sunt protectii pentru tibie folosite in meciurile si antrenamentele de arte martiale, mai ales de practicantii de arte martiale de contact. Sunt tibiere confectionate din piele naturala sau piele artificiala si au in interior burete de densitate medie. Excelente pentru arte martiale de contact.

Tibierele Sparta, pentru o asezare ergonomica pe picior au in interior buretele de densitate medie structurat sa protejeze tibia dar si sa fie foarte comod la purtat. Astfel, punand o pereche de tibiere Sparta pe picior, acestea respecta si urmaresc mai usor forma anatomica a piciorului. Botoseii sunt prinsi de tibiere.

Pe partea interioara, aceste tibiere Sparta au o fata din material textil. Prinderea de picior se face cu benzi rigide si velcro. In acest fel se obtine o prindere puternica, fixand foarte usor tibierele de picioare.

Sunt oferite intr-o singura varianta cromatica: tibiere Sparta negre;

Un produs de cea mai buna calitate pentru a practica arte martiale. Calitate Budo Best!

Atentie! Un produs de protectie ce ofera un grad inalt de securitate insa nu va garanteaza protectia absoluta impotriva accidentarilor. Practicati totdeauna in sali specializate, sub indrumarea personalului calificat.