https://proantrenament.ro/506-thickbox_default/karategi-asakusa.jpg Afisare la marime maxima

Karategi WKF-Kumite tip Asakusa

Karategi WKF-Kumite – Asakusa. Croiala specială pentru kumite a acestui karategi constituie un avantaj serios în competiții, punând în valoare calitățile sportivului și ascunzând micile erori de execuție, loviturile devenind de ne-parat pentru adversar.

Mai multe detalii

98 bucati in stoc

Customers who bought this product also bought:

8 other products in the same category:

Previous
Next

Karategi WKF-Kumite – Asakusa. Este un costum de karate marca ”Budo Best” confecționat din material de cea mai ridicată calitate,un karategi confectionat din material „canvas” cu o greutate de 8 oz/m2. Practic este un „kimono karate” realizat la cei mai ridicați parametrii de calitate. Este un costum de karate din bumbac 100%. Croiala specială pentru kumite a acestui karategi „Asakusa” constituie un avantaj serios în competiții,  punând în valoare calitățile sportivului și ascunzând micile erori de execuție, loviturile devenind de ne-parat pentru adversar.

Produsul este livrat fără centură. Am luat această hotărâre pentru a păstra un preț avantajos pentru dumneavoastră și pentru a nu vă obliga să cumpărați un obiect dacă nu aveți nevoie de el, deoarece practicanții de karate nu poartă toți centuri de aceeași culoare.