https://proantrenament.ro/515-thickbox_default/karategi-kyokushin-master.jpg Afisare la marime maxima

Karategi Kyokushin tip Master

Karategi Kyokushin Master. Este un costum de karate kyokushin confecționat cu o croială tradițională pentru arta marțială a maestrului Oyama. În piept, pe bluza de kyokushin,  este brodat kanji de culoare albastru închis.

Mai multe detalii

34 bucati in stoc

Customers who bought this product also bought:

1 other products in the same category:

Karategi Kyokushin Master. Este un costum de karate kyokushin confecționat din material gros de 350g/mp cu o croială tradițională pentru arta marțială a maestrului Oyama. Bluza de kyokushin are fața croită dintr-o singură bucată (nu din două cum este la un costum de karate obișnuit), fără șnururi de prindere, mânecile fiind 3/4 din marimea obișnuită. Pantalonul costumului de kyokushin este puțin mai larg și mai lung (aproape de nivelul pământului). În piept, pe bluza de kyokushin,  este brodat kanji de culoare albastru închis. Pe mânecă poate fi brodat contracost kanku (sau o emblemă la cerere).

Produsul este livrat fără centură. Am luat această hotărâre pentru a păstra un preț avantajos pentru dumneavoastră și pentru a nu vă obliga să cumpărați un obiect dacă nu aveți nevoie de el, deoarece practicanții de karate nu poartă toți centuri de aceeași culoare.