https://proantrenament.ro/555-thickbox_default/brazilian-jiu-jitsu-gi-alb.jpg Afisare la marime maxima

Brazilian Jiu Jitsu Gi Alb

Brazilian Jiu Jitsu Gi Alb. Este un costum de jiu jitsu brazilian din bumbac de densitate mare pentru practicarea stilului de jiu jitsu al familiei Gracie. Poate fi folosit și de alți practicanți de arte marțiale mixte (MMA).

Mai multe detalii

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc


Notify me when available

350 lei

Adaugare in cos

» Add to my wishlist

Customers who bought this product also bought:

3 other products in the same category:

Brazilian Jiu Jitsu Gi Alb. Este un costum de jiu jitsu brazilian din bumbac de densitate mare pentru practicarea stilului de jiu jitsu al familiei Gracie. Textura materialului din care este confecționat costumul de jiu jitsu brazilian  este deosebită și conferă o foarte bună rezistență răspunzând excelent solicitărilor la care este supus un costum de jiu jitsu brazilian (BJJ) în timpul antrenamentelor sau al competițiilor. Pe piept, pe umerii și pe pantaloni costumelor de jiu jitsu brazilian sunt aplicate embleme țesute cu înscrisuri ce personalizează acest costum de arte marțiale. Poate fi folosit și de alți practicanți de arte marțiale mixte (MMA). Casca nu este inclusă în preț.

Produsul este livrat fără centură. Am luat această hotărâre pentru a păstra un preț avantajos pentru dumneavoastră și pentru a nu vă obliga să cumpărați un obiect dacă nu aveți nevoie de el, deoarece practicanții de jiu jitsu brazilian nu poartă toți centuri de aceeași culoare.