Categorii I

In aceasta categorie gasiti produse pentru arte martiale ce includ protectii pentru diferite parti ale corpului cum...

Mai mult

Subcategorii

 • Mănuşi pentru sac

  Mănușile de antrenament sunt mănuși confecționate din piele, textile sau piele artificială și au rolul de a oferi suport sportivului în procesul de pregătire. Mănușile de sac sunt mănuși de antrenament costruite special pentru exercițiile de brațe executate la sacul de box. Exista mai multe tipuri de mănuși de sac, ca de exemplu mănuși de sac din piele având în interior un burete turnat, asemănătore mănușilor de box. Există insă și mănuși de sac ce au doar un strat subțire de burete, permițând un contact mai direct cu suprafața de lovire.

 • Manusi pentru karate si taekwondo

  Manusile pentru practicarea artelor martiale sunt confectionate conform cerintelor si normelor impuse de federatiile internationale. Sunt manusi pentru practicarea karate-ului si practicarea taekwondo-ului. Manusi de arte martiale realizate din materiale de cea mai bună calitate, au o formă ergomică și un grad ridicat de protecție. Manusi karate de culoare rosie, albastra si alba. Sunt manusi de karate pentru competitiile WKF, dar sunt si manusi karate conform cerintelor altor federatii. Manusi karate WKF veti regasi in doua modele constructive. Manusi taekwondo sunt manusi destinate celor doua federatii de taekwondo - WTF si ITF. Manusi taekwondo WTF sunt manusi omologate pentru competitii internationale. Avem in oferta si manusi taekwondo WTF neomologate, la acelasi nivel de calitate insa cu un pret mai competitiv. Manusi taekwondo ITF sunt manusi pentru competitiile Federatiei Internationale de Taekwondo. Manusi taekwondo ITF veti regasi in oferta noastra in doua variante cromatice: rosii sau albastre.

 • Mănuşi pentru box

  Mănuși de box utilizate într-o largă paletă de arte marțiale. Aceste manuși de box sunt folosite în antrenamentul de box, kick boxing, muay thai, kempo, santa-sanshou, full contact, sambo. Sunt mănuși de box confecționate din piele naturală sau mănuși de box din piele artificial. Mănușile de box au sisteme de prindere prin șiret sau prin velcro. În interior, aceste mănuși de box au un burete absorbant. Acesta este confecționat prin turnare, având o formă ergonomică. Pentru acele manuși de box destinate profesioniși este un burete modelat manual. Finisajele acestor mănuși de box sunt superioare, materialele sunt alese cu deosebită grijă, totul pentru a obține un produs extreme de fiabil și la standard de calitate foarte înalte: mănuși de box de cea mai bună calitate.

 • Mănuşi pentru MMA

  Mănuși MMA. Sunt manuși pentru practicarea artelor marțiale mixte. Mănușile MMA oferă o bună protecție a mâinii, dar totodată lasă și o mare libertate de acțiune. Puteți lovi cu mănușile MMA dar totodata puteți face și prize. Gama de manuși MMA este foarte largă. Sunt mănuși MMA pentru lupta in cușcă dar și mănuși Jeet Kune DO (tip Bruce Lee) sau pentru competiții semicontact tip Korokai. Întreaga gamă de mănuși MMA a căpătat o popularitate tot mai mare în artele marțiale din secolul XXI.

 • Mănuşi pentru fitness

  Mănuși de fitness - au rolul de a proteja mâinile în practicarea exercițiilor fizice. Aceste mănuși de fitness sunt confecționate din piele naturala și au o croială specială. Pentru o mai bună priză pe aparatele de antrenament cele mai multe mănuși de fitness au degetele tăiate. Este foarte important ca atunci când alegeți mănuși de fitness sau manusi culturism să alegeți mărimea corectă. O alegere inadecvată face ca mănușile de fitness să ”joace” pe mână îngreunând și denaturând antrenamentul. Folosiți doar mănuși de fitness de calitate, cu dosul palmei dublu întărit.

 • Mănuși pentru Kick Boxing

  Mănuși pentru kick boxing utilizate atât în antrenamente cât și în competiții. Mănușile pentru kick boxing sunt confecționate din piele artificială având în interior un burete turnat respectând forma anatomică a pumnului. Buretele pentru manușile de kick boxing are o duritate medie. El protejează atât practicantul de kick boxing cât și partenerul de antrenament sau competiție. Mănușile de kick boxing au rolul de a proteja însă nu garantează evitarea accidentărilor. În acest sens abordați cu atenție antrenamentele și competițiile de kick boxing.

 • Căşti de protectie

  Căștile de protecție din arte martiale au rolul de a atenua impactul și efectele loviturilor aplicate asupra capului. Sunt casti confecționate din burete de densitate controlată, fie turnat fie burete îmbrăcat în piele sau piele artificială. Se folosesc în antrenamentele si competițiile de box, kick boxing, karate, wushu, kung fu, kempo șți alte arte marțiale. Caștile de competiție și cele de antrenament aparțin unor brand-uri de renume precum Budo Best, ThaW, Wacoku sau Hansoo. Casca de box este de asemena un produs foarte cautat si folosit de sportivi. O garanție a sigurantei dumneavostra - produsele Budo Best!

 • Tibiere

  Protecții pentru brațe și picioare. Aceste protecții au diferite forme și sunt relizate prin variate metode constructive. Vă oferim tibiere pentru competiții și antrenamente de kick boxing, sanda-sanshou, karate, taekwondo. Sunt realizate prin turnarea buretelui în forme speciale sau buretele este îmbrăcat în piele naturală sau piele artificială. Toate au o formă ergonomică și sunt ușor de utilizat demostrând o înaltă fiabilitate.

 • Protecţii genitale

  Protecțiile genitale au rolul de a proteja zona inghinală. Sunt confecționate din burete de densitate controlată în cazul protecțiilor feminine și din plastic dur sau chiar metal în cazul protecțiilor masculine. Sistemul de prindere este realizat prin elastice, iar în cazul protecțiilor genitale ”muay thai” (metalice) prinderea se face tradițional cu șnururi. Sunt echipamente de cea mai buna calitate.

 • Protecţii dentare

  Protectii dentare pentru practicarea artelor marţiale. Aceste protecţii dentare au rolul de prevenire a accidentarilor grave. Protecţiile dentare preiau şocul loviturii evitând spargerea dinţilor fie că este vorba de protejarea la antrenament sau în competiţii. Există diferite tipuri constructive de protecţii dentare majoritatea prelucrându-se termic pentru a se mula perfect pe dantura sportivului. Protecţiile dentare cu gel folosesc două tipuri de material plastic: unul mai dur şi unul mai moale. Sunt protecţii dentare de cea mai bună calitate utilizate cel mai des de campionii din arte marţiale.

 • Burtiere protectie pentru box

  Burtiera pentru box este un echipament de protecție. În acelașii timp, burtiera pentru box este și un dispozitiv de antrenament. Burtierele sunt utilizate în antrenamentele campionilor de muay thai, box, kick boxing, în general în antrenamentele de arte marțiale. Există burtiere pentru box confecționate din piele sau din piele artificială. Buretele din interiorul burtioerelor pentru box este un burete cu densitate mare, dispus în straturi, pentru a prelua șocul loviturii practicantului de arte marțiale.

 • Veste de protecţie

  Veste de protecție pentru practicarea artelor marțiale. Aceste veste de protecție sunt folosite pentru protejarea părții superioare a corpului și sunt confecționate în general din piele artificială având în interior un burete dur, de densitate foarte mare. Vestele de protecție sunt folosite oficial spre exemplu în sporturi precum Taekwondo sau wushu. Vestele de taekwodo au două fețe – una roșie și una albastră putând fi repede schimbatepentru a respecta cularea indicaă pentru luptă. Vestele de protecție pentru Sanda-Sanshou au o construcție mai specială, cu benzi verticale din material dur și burete cu densitate mai mică în zona de contact cu bustul sportivului. Sunt veste de protecție de cea mai bună calitate, aprobate oficial de federațiile internaționale de resort!

 • Seturi de protecţie pentru arte marțiale

  Set protecții arte marțiale, utilizate pentru antrenamentele din sporturile de contact. Sunt seturi de protecție confecționate din piele sau piele artificială, avândîn interior un burete cu o grosime apreciabilă, ceea ce face ca lofiturile preluate in sturile de protecție să fie diminuate. În general seturile de protecție ccompuse din vesta de protecție și pernele de picior se adresează antrenamentelor dure în special practicanților de Kyokushin Karate, Kick Boxing sau Wushu. Exista în oferta noastră și seturi de protecție destinate competițiilor sau antrenamentelor care înglobeaza în aceste seturi de protecție casca, tibierele, vesta și mănușile specifice.

 • Saci de box

  Saci de box de cea mai bună calitate. Va doriți un sac de box de piele, cu un design deosebit, un sac de box ieftin dar de calitate , un sac de box uppercut, un sac de box hook pentru lovituri speciale, toate acestea se regăsesc în magazinul nostru pentru echipamente de arte marțiale. Sacii de box sunt un dispozitiv de antrenament extrem de popular și ușor de utilizat. De asemena antrnamentul la sacul de box estre extrem de eficient. Nu ratați oferta noastră specială pentru saci de box. La comandă se pot executa saci de box speciali.

 • Manechini pentru antrenament

  Manechini de antrenament pentru practicarea artelor marțiale. Oferta noastră de manechini pentru antrenament este extrem de diversificată: manechin Wing Chun (manechin din lemn), manechin judo, manechin de antrenament cu baza de apă, etc. Acești manechini de antrenament au diferite tipuri constructive, sunt realizați din materiale diferite, însă toți au ca scop îmbunătățirea performanțelor practicantului de arte marțiale. Lucrul la manechinii de antrenament este extrem de eficient, atât pentru îmbunătățirea tehnicilor cât și pentru îmbunătățirea condiției fizice.

 • Aparate pentru antrenament

  Aparate de antrenament pentru pregătira practicanților de arte marțiale. Sunt aparate de antrenament ce se regăsesc și în alte sporturi, însă sunt și aparate de antrenament specifice artelor marțiale - cum sunt scândurile pentru spart cu posibilitate de reutilizare. În oferta noastră de aparate de antrenament regăsiți: aparat abdomene, bara tractiuni, bare flotari, coarda elastica, extensor, flexor, ganteră, coardă de sarit. Cu aceste aparate de antrenament va puteți dezvolta forța și viteza, puteți întregi antrenamentul complex de arte marțiale, indiferent de stilul practicat.

 • Mingi medicinale

  Mingi medicinale. Oferta noastră cuprinde mingi medicinale de diferite greutăți începând cu 1 kg și continuând până la 10 kg. Aceste mingi medicinale sunt confecționate din piele artificială. Mingile medicinale sunt utilizate în antrenamentele generale dar se folosesc și în pregătirea probelor de admitere la diferite instituții de învățământ superior, cele mai utilizate mingi medicinale fiind mingile medicinale de 2 kg și mingile medicinale de 4 kg. Mingile medicinale sunt dispozitive de antrenament extrem de simple și de accesibile, fiind în același timp extrem de utile în antrenamentele de arte marțiale.

 • Palmare

  Palmare de antrenament cu diferite forme pentru antrenament în arte marțiale și sporturile de contact. Palmarele de antrenament sunt realizate din materiale fiabile, rezistente, ce preiau și absorb șocul ușurând munca antrenorului. Oferta este generoasă pentru palmare de antrenament, palmare de box, palmare din piele sau palmare din piele artificiale. Aceste palmare de antrenament au forme și mărimi diferite, fiind palmare de antrenament rotunde, palmare de antrenament ovale, palmare de antrenament curbe. Vă oferim cea mai bună calitate pentru palmarele noastre de antrenament pentru arte marțiale.

 • Palete pentru antrenament

  Palete de antrenament. Aceaste palete de antrenament sunt specifice practicanților de Taekwondo. Paleta de taekwondo are două prototipuri constructive: paletă dublă și paletă dublă. Paleta de taekwondo simplă este confecționată din piele sau piele artificială, iar zona de lovire este compusă dint-o prelungire ovală executată dintr-o singură bucată. Paleta de taekwondo dublă are o zonă de ținere însă zona de lovire este compusă din două elemente ce preiau șocul, lovindu-se de asemenea între ele și amplificând sunetul impactului. Paletele de antrenament au fost preluate și de alte stiluri de arte marțiale, integrându-le în programele de antrenament. Un produs Budo Best de cea mai bună calitate!

 • Dispozitive Makiwara

  Makiwara este un dispozitiv de antrenament specific artelor marțiale japoneze. Makiwara se utilizează în special în karate do. Sunt makiwara ce se prind pe perete cu un sistem de amortizare prin tăieturi practicate în masa lemnului din care sunt construite, sau makiwara cu prindere pe sol, de forma unei scânduri și la care flexibilitatea lemnului preia și amortizeaza lovitura, protejând în acest fel articulațiile. Makiwara are în zona de lovire o bucată de piele artificială, pentru a proteja pumnul gol ce lovește zona de impact. Makiwara – un dispozitiv simplu de utilizat, extrem de practic în antrenamentul de arte marțiale.

 • Perne pentru antrenament

  Perne de antrenament pentru practicarea artelor marțiale. Sunt perne de antrenament confecționate din piele sau piele artificială. Aceste perne de antrenament sunt utilizate în antrenamentele de brațe și de picioare. Unele din cele mai utilizate în antrenamente sunt pernele pentru Muay Tai, perne de antrenament ce se prind pe antebrațe poziționându-se în diferite zone pentru o gamă largă de lovituri. O lată gamă sunt pernele de antrenament specifice practicanților de Kokushin Karate, perne de picior, perne pentru exersarea tehnicilor de gedan mawashi. O altă gamă este cea a pernelor de antrenament economice, confecționate din poyplan – având în interior polietilenă expandată. Punt perne de antrenament foarte rezistente și la un preț privilegiat. Un echipament eficient pentru antrenamentele de arte marțiale

 • Cadouri

  Cadouri pentru practicanții de arte marțiale. Nu doar cadouri ci și manuale pentru cei ce doresc să aprofundeze studierea artelor marțiale. Gasiți în această categorie figurine, carți, CD-uri, postere, bile chinezești, miniaturi de arme, saci de box, mănuși de box sau plachete. Figurinele reprezintă luptători din Karate, Kung Fu Shaolin, Kendo, Ninjutsu și Taekwondo. O paletă largă de figurine din artele marțiale realizate cu un deosebit bun gust și atenție pentru detaliu.

 • Dispozitive antrenament cu bază de apă

  Dispozitive cu bază de apă pentru pregătirea practicanților de sporturi de contact și arte marțiale. Sunt dispozitive cu bază de apă pentru aparate ce se pot poziționa foarte ușor în orice încăpere sau sală de antrenament fără lucrări suplimentare de amenajare. Dispozitivul cu baza de apă se livrează cu bazinul de apă gol. După poziționarea în zona dorită, acest bazin se umple cu apă sau cu nisip. Dispozitivele cu apă sunt mai ușor de manipulat însă dacă le umplem cu nisip obținem o stabilitate crescută. Aceste dispozitive cu apă sunt dispozitive moderne și pot fi folosite atât în dojo cât și în propriul apartament.

 • Comprese termice

  Compresele termice sunt folosite pentru a reduce inflamația și a reduce edemul. Există comprese termice de mai multe tipuri: comprese reci, comprese calde, comprese instant, comprese reci de unică folosință, comprese termice cu gel (comprese cu gel ce se țin în frigider pentru a acumula frig sau încălzite la microunde pentru a furniză căldură). Compresele termice de unică folosință au avantajul că nu trebuie pregătite în prealabil. Aceste comprese termice se strâng pur și simplu în mână, se produce o reacție chimică ce degajă frig și se pot aplica imediat pe zona dureroasă.

 • Ingreunări

  Îngreunări pentru antrenamentele de arte marțiale. Există îngreunări pentru antrenamentele brațelor și îngreunări pentru antrenamentul picioarelor. Un alt tip constructiv de îngreunări este modelul de îngreunări universale. Aceste îngreunări în loc de nisip în interior au bare metalice. Fiind plasate în mici buzunare, sportivul poate introduce sau scoate aceste greutăți, personalizându-și greutatea îngreunărilor pentru fiecare antrenament. Un dispozitiv de antrenament simplu de utilizat pentru atingerea marii performanțe!

 • Mingi cu dublă fixare

  Minge cu dublă fixare pentru antrenamentele de box și arte marțiale. Mingea cu dublă fixare este o minge cu un sistem de prindere pe capete (de obicei metalic) de care se agață două corzi elastice ce se prind pe podea și pe tavan. Există mingi cu dublă fixare clasice (rotunde) și mingi cu dublă fixare ovale. Deseori în prinderea mingilor cu dublă fixare una din corzi este rigidă (cea de sus în mod uzual) și cealaltă este elastică. Se obține un oarecare control al traiectoriei mingei, în special al niveluluii la care aceasta se deplasează.

 • Para pentru box

  Pară de box. Para de box este un dispozitiv de antrenament simplu, ce constă dintr-o minge cu formaă de pară, și un sistem de prindere către capul mai îngust. Această pară de box se prinde de un sitem de antrenament cu placă de lemn. În momentul lovirii perei de box, aceasta lovește placa și revine, lovindu-se și de partea cealaltă. Apoi para de box este lovită din nou. Antrenamentul la para de box dezvoltă viteza, coordonarea, atenția, ritmul sportivului și practicantului de arte marțiale. Un excelent dispozitiv de antrenament în sporturile de contact!

 • Dispozitive antrenament competiții

  Dispozitive pentru competiții. Aceste dispozitive pentru competiții sunt necesare în organizarea evenimentelor sportive specifice sporturilor de contact si artelor marțiale. Vă oferim dispozitive pentru competiții precum stegulețe de arbitraj, gong de ring, clopoțel de ring, steagul României, steagul UE, tabelă de scor, fluier sau foarfece de box (pentru tăierea feșelor). Aceste dispozitive pentru competiții sunt indispensabile pentru o bună desfășurare a meciurile de arte marțiale.

 • Seturi pentru box

  Seturi pentru box compuse din diverse elemente ce va ajută în antrenamentul de arte marțiale și de box.

 • Platforme para box si statii antrenament

  Platforme pentru pară de box în diferite tipuri constructive unele dintre ele permițând ajustarea înălțimii după ce au fost fixate pe perete. Stațiile de antrenament permit executarea exercițiilor specifice artelor marțiale din diferite poziții și cu mijloace diferite.

 • Flexoare

  Flexoarele sunt aparate de antrenament extrem de simple și foarte eficiente. Prin comprimarea acestora si repetarea mișcărilor se obține o dezvoltare a forței palmelor. Un dispozitiv de antrenament simplu de utilizat pentru atingerea marii performanțe!

 • Extensoare

  Extensoarele sunt aparate de antrenament extrem de simple și foarte eficiente. Un dispozitiv de antrenament simplu de utilizat pentru atingerea marii performanțe!

 • Fese pentru box

  Feșe de box. Aceste feșe de box se rulează în jurul pumnului protejând astfel încheietura brațului cât și zona de lovire a acestuia. Sunt feșe de box de trei sau patru metri, având culori diferite. Au rolul de a fixa încheietura dar și de absorbi transpirația mâinii, protejând mănușile de box sau manusile de sac.

 • Glezniere

  Sunt glezniere de protectie pentru practicarea artelor martiale si a sporturilor de contact. De obicei sunt confectionate din material textil semielastic ce se aseaza foarte usor pe picior, avand in zona”fluierului piciorului” protectie suplimentara.

 • Protectii pentru brate

  Sunt protecții utilizate în practicarea artelor marțiale pentru protejarea brațelor sportivului. În interior este un burete de densitate controlată. Forma ergonomică și materialele de înaltă calitate definesc un produs excelent cu fiabilitate maxima.

 • Genunchere

  Protectii pentru genunchi, usor de asezat, confectionate din polycotton, semielastice si cu protectie suplimentara din burete de densitate mica. Un echipament de protectie indispensabil in practicarea artelor martiale si a sporturilor de contact.

 • Botosei

  Botosei pentru arte martiale - protectie pentru zona metatarsienelor. Sunt folositi in kickboxing, taekwondo si in alte arte martiale de contact. De cele mai multe ori sunt botosei confectionati din piele artificiala in culorile: alb, rosu sau albastru.

 • Corzi elastice

  Corzile elastice sunt folosite în antrenamentele de arte marțiale. Se pot exersa loviturile de picior din karate sau proiectările din judo spre exemplu. Exista mai multe modele constructive: cu un mâner, cu 2 mânere, cu priză de picior sau priză de spalier. Este un instrument facil de antrenament însă extrem de folositor în dezvoltarea calităților sportive pe drumul înaltei performanțe.

 • Corzi pentru sărit

  Corzi de sărit pentru antrenament. Corzile de sărit sunt printre cele mai uzuale și întâlnite dispozitive de antrenament. De la corzi de sărit simple, la corzi de sărit cu rulment sau la mai complexele corzi de sărit cu numărător, oferta noastră acoperă o largă paletă de solicitări. Veți regăsi corzi de sărit cu mânere din plastic sau cu mânere din lemn. Sau corzi de sărit confecționate din plastic sau la un nivel superior corzi de sărit din piele. Un dispozitiv de antrenament foarte simplu, la îndemână oricui – coarda de sărit!