https://proantrenament.ro/75-thickbox_default/compresa-rece-cald-cu-gel-multiple-utilizari.jpg Afisare la marime maxima

Compresa Rece/Cald cu gel pentru mai multe utilizari

Compresa Rece/Cald cu gel - Multiple Utilizari. Compresa poate fi folosita atat pentru a aplica caldura pe zona afectata cat si pentru a raci acea zona. Pentru a inmagazina rece se tine in congelator, pentru cald se pune in cuptorul cu microunde.

Mai multe detalii

A708

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc


Notify me when available

30 lei

Adaugare in cos

» Add to my wishlist

1 other products in the same category:

Compresa Rece/Cald cu gel - Multiple Utilizari. Acest tip de compresa poate fi folosita atat pentru a aplica caldura pe zona afectata cat si pentru a raci acea zona. Pentru a inmagazina rece se tine in congelator, pentru cald se pune in cuptorul cu microunde.

• Efectul de rece este utilizata pentru a reduce inflamatia si edemul prin scaderea temperaturii pe zona aplicata. Compresa rece ajuta de asemenea la ameliorarea durerii si reducerea spasmelor musculare in cad de luxatii, tensionari musculare, contuzii.

• Efectul de cald este utilizat in leziunile in care inflamatia si edemul s-au redus. Terapia cu cald urmeaza de obicei terapiei cu rece. Este o compresa calda ideala pentru ameliorarea micile dureri musculare si reumatice; reduce rigiditatile si spasmele musculare. Temperatura optima de incalire este in jurul valorii de 54°C.

Nu trebuie sa lipseasca din nicio geanta de echipament a unui practicant de arte martiale!