Categorii II

Aici gasim grupate produse cum ar fi costume pentru arte martiale, saltele pentru sali de antrenament, dar si...

Mai mult

Subcategorii

 • Saltele pentru Judo

  Saltele de judo pentru competiții și antrenamente cu grosimea de 4 cm și dimensiunea de doi pe un metru, având pe spate un cauciuc antiderapant.

 • Saltele pentru karate si taekwondo

  Saltele de karate si taekwondo tip puzzle, reversibile cu grosime diferite

 • Costume pentru Karate

  Costume de karate pentru arte marțiale, în special pentru practicanții de karate. Sunt costume de cea mai bună calitate, confecționate din bumbac 100% sau din amestecuri, conform specificației fiecărui producător. Oferta noastră cuprinde costume pentru antrenament costume pentru competiții de kumite și costume pentru competițiii de kata.

 • Costume Kyokushin

  Karategi Kyokushin sunt costume destinate practicanților de arte marțiale, adepți ai stilului marelui maestru Masutatsu Oyama. Bluzele au fața croită dintr-o singură bucată (nu din două cum este la un costum de karate obișnuit), fără șnururi de prindere, mânecile fiind 3/4 din marimea obișnuită. Pantalonii sunt puțin mai largi și mai lungi (aproape de nivelul pământului). În piept este brodat kanji de culoare albastru închis, însemnul stilului.

 • Costume Ashihara

  Sunt costume pentru practicarea stilului Ashihara Karate. Sunt confecționate din bumbac 100%. Bluza are mânecile mai scurte - 3/4 din lungimea unei mâneci normale. În piept este broderia cu numele stilului scris în kanji. Emblema federației internaționale este brodată pe mânecă. Este un produs marca Budo Best, o garantie a calitații.

 • Costume pentru Kempo

  Costum Kempo. Acest costum de kempo este confecționat din bumbac 100%. Un costum de Kempo este compus dintr-o bluză de culoare neagră cu romburi roșii si pantaloni. Pantalonii din costumul de Kempo sunt de culoare albă și au o croială specială pentru a permite mișicări ample ale membrelor inferioare, specifice acestui sport. Un costum de Kempo poate fi folosit atât în antrenameul de kempo cât și în competițiile de kempo. Toate elementele sunt realizate cu mare atenție și cu preocupare pentru detaliu pentru a vă putea oferi un costum de Kempo de cea mai bună calitate!

 • Costume pentru Taekwondo

  Costumume de taekwondo compuse din bluză si pantalon, confecționate din țesătură în amestec (bumbac și sintetic) pentru o bună rezistență în timp și un confort sporit în utilizare. Denumirea specifică a costumului de taekwondo este Dobok. Bluza nu este deschisă în față și se îmbracă asemănător unui tricou. Deschiderea este în formă triunghiulară și finisată cu o bandă de culoare albă, negru-roșu sau neagră, în funcție de gradul practicantului. Pantalonul are o croială specială specifică unui costum de taekwondo, pentru a permite mișcări ample. Este prins ferm pe talie cu ajutorul sistemului cu elastic, iar un șnur asigură siguranța în fixare. Va oferim atât dobok-uri omologate WTF, aprobate pentru competiții oficiale cât și dobok-uri economice, de o calitate excelentâ însă la prețuri privilegiate.

 • Costume pentru Judo

  Costume de judo confecționate din bumbac 100%. Materialul utilizat este de tipul ”bob de orez”. Cusăturile sunt puternice, pentru a rezista la tracțini și solicitări susținute. Pantalonii costumelor au zone dublate și întărituri pe zonele ce vin în contact cu solul cel mai adesea. Un excelent echipament de antrenament și de competiție.

 • Costume pentru Jiu Jitsu

  Sunt costume jiu jitsu din bumbac de densitate mare pentru practicarea stilului de jiu jitsu. Textura materialului pentru costumul de jiu jitsu este deosebită și conferă o foarte bună rezistență răspunzând excelent solicitărilor la care este supus un costum de jiu jitsu în timpul antrenamentelor sau al competițiilor. Oferta cuprinde mai multe tipuri de costume de jiu jitsu inclusiv costume de Jiu Jitsu Brazilian

 • Costume pentru Sport Chanbara

  Costum pentru practicarea sport chanbara, confecționat din bumbac, bicolor, cu mâneci ¾. Sunt costume pentru antrenamentele de sport chanbara și pentru competiții. Bluza costumului de sport chanbara este lejeră și se prinde la brâu cu o centură a cărei culoare semnifică nivelul luptătorului (se poate cumpăra separat – nu se livrează odată cu costumul). Pantalonul beneficiază de o croială specială care permite executarea mișcărilor ample, specifice aceast sport. Costumele de sport chanbara au un design special, elegant, fiind unul din cele mai spectaculoase costume de arte marțiale.

 • Costume pentru Ninjutsu

  Ninja Shozoku pentru practicarea Ninjutsu-lui. Ninja shozoku este un costum compus din mai multe elemente. Bluza confecționată pentru ninja shozoku este prevăzută cu multiple buzunare pentru diversele arme folosite de shinobi. Pantalonul pentru ninja shozoku este de asemenea prevăzut cu sireturi speciale, pentru a strânge pantalonul în apropierea genunchilor. Pentru mâini ninja shozoku are protecții speciale ce se pun peste mânecile costumului. În preț este inclusă și cagula. Ninja shozoku nu se livrează cu tabi și centură. În preț este inclus doar costumul ninja.

 • Costume pentru Wu Shu

  Costume Sanda-Sanshou. Costumul Sanda-Sanshou este un costum pentru practicarea wushu – kung fu. Costumul Sanda-Sanshou este compus din pantalon scurt și bluză fără mâneci. Materialul din care este confecționată bluza costumului de Sanda-Sanshou este polyesterul, un material cu o textură viguroasaă și cu perforații cepermit corpului să respire. Pantalonii costumului Sanda-Sanshou sunt confecționați din mătase artificială. Croiala permite sportivului o ușurință remarcabilă în executarea tehnicilor de picior. Costumele de antrenament și competiție pentru Sanda-Sanshou marca Budo Best sunt echipamentul cel mai potrivit pentru arte marțiale.

 • Centuri arte martiale

  Centurile pentru arte marțiale sunt confecționate din bumbac; au culori și lungimi diferite. Există centură albe, centură galbenă, centură roșie, centură portocalie, centura verde, centură albastră, centură violet, centură maro și centură neagră. Exista de asemenea centuri bicolore sau centuri cu trese pentru a marca nivelul de pregatire al sportivilor. Va oferim și centuri de mătase, cu 11 linii de cusătură, de o calitate excepțională. Vă oferim de asemenea centuri pentru fitness, confecționate din piele, având lățimea de 10 cm sau centuri de fitness cu lățimea de 15 cm. Sunt centuri cu un raport calitate preț foarte bun.

 • Pantaloni pentru Muay Thai

  Pantaloni pentru practicarea artelor martiale. Fie ca discutăm de pantaloni pentru judo sau pantaloni pentru karate destinați înlocuirii pantalonilor mai vechi sau dspre pantaloni kick boxing – pantaloni lungi de antrenament sau competiție – sau de pantaloni scurți pentru muay thai sau box, oferta noastră de pantaloni pentru arte marțiale este extrem de diversificată. Puteți alege pantalonul pentru arte marțiale ce vi se patrivește!

 • Costume pentru Sport

  Costume pentru sport. Costumele pentru sport sunt confecționate din bumbac, din amestec sau din poliester. Va oferim treninguri de prezentare și treninguri pentru antrenament. Treningurile pentru arte marțiale au o croială elegantă și îmbină diferite culori în mod armonios. Sunt treninguri pentru practicanții de arte marțiale, cu o croială specială, permițând o mobilitate maximă în mișcări. Acest tip de trening poate îmbina culorile roșu, galben și albastru pentru treningurile de lot național.

 • Hakama si Keikogi

  Hakama este o fustă-pantalon tradiționala japoneza. Aceasta imbracaminte – hakama - a fost purtata initial doar de barbati, in prezent hakama fiind insa purtata de ambele sexe. Hakama este legata la nivelul taliei si coboara ca lungime pana aproximativ la nivelul gleznelor, fiind purtata peste un hakamashita (kimono).Partea din spate a hakama are o sectiune semi-rigida (koshi-ita) care sprijina zona lombara. Pe partea interioara a acesteia se afla prinsa hakama-dom (o componenta in forma de lingurita) ce ajuta la mentinerea partii din spate in obi atunci cand se imbraca pantalonul. Keikogi. Keikogi este o bluză sau uniformă de antrenament utilizată în practicarea artelor marțiale. În limba japoneză keiko înseamna ”practica”, iar gi înseamnă ”haină”. De asemena mai este folosit și termenul dogi în loc de keikogi. Prinderea se face pe piept cu ajutorul a două șnururi. Materialul utilizat pentru keikogi este material "bob de orez".

 • Incălţăminte sport

  Încălţăminte sport pentru practicarea artelor marţiale. Este o încălţăminte specială pentru sporturile ce-şi au rădăcinile în artele marţiale extrem orientale. Este confecţionată din piele, piele artificială sau pânză. În general are un sistem de prindere special care evită prezenţa şireturilor pe faţa pantofilor astfel încât loviturile cu aceste suprafeţe să nu ducă la accidentarea partenerului de antrenament sau adversarului din competiţie. Sporturi precum boxul și taekwondo-ul au prin regulament obligația de a utiliza în competiţii pantofi speciali. Există şi încăltăminte tradiţională precum zori, tabi, geta sau pantofii kung fu. Aceasta încălțăminte sport nu este obligatorie însa toți practicanții de arte marțiale tradiționale o folosesc. Va oferim o varietate de tipuri de încălţăminte sport în dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastra.

 • Huse si genţi

  Gențile și husele pentru transportul echipamentelor de antrenament au un rol deosebit de important în practicarea artelor marțiale. Artele marțiale utilizează echipamente specifice precum costumele sau armele tradiționale. Ce poate fi mai potrivită pentru transport decât o geanta de echipament în care putem pune hainele într-un compartiment și încălțămintea într-un alt compartiment separat asemeni genții propuse de noi? Pentru bastoane și bokken-e vă oferim huse speciale dup[ cum pentru katana sau iaito avem genți speciale ce permit transportul în mână sau pe umăr. De asemenea genți complexe în care puteți transporta o gamă diverse de arme de antrenament precum geanta Sport Kobudo. Nu ezitați să vizualizați întreaga noastră ofertă pentru a vă alege geanta care vi se potrivește.

 • Arme Ninjutsu

  Arme tradiționale utilizate de practicanții de ninjutsu. Ninja to, steluțe (shaken) si shuriken, sarbacane, ancore, tanto specific, un întreg complex de arme de antrenament. Produse oferite pentru practicanții de arte marțiale, în special ninjutsu, de Eshop Budo!

 • Arme Okinawa

  Arme Okinawa pentru practicarea Kobudo Okinawa. Armele Okinawa precum nunchaku, sai, tonfa, kama sunt foarte cunoscute publicului larg mai ales din filme de acțiune ce prezintă tehnici de luptă din artele marțiale. Armele din Okinawa, specifice kobudo-ului precum eku, nunti, kuwa, rokushakubo, sanchaku, hanbo, timbe-rochin sau surujin sunt arme Okinawa mai puțin cunoscute publicului larg. Sunt arme Okinawa utilizate de parcticanții de Okinawa Kobudo, un stil ce foloseste uneltele agricole sau alte obiecte din gospodărie ca arme. Utilizarea acestor arme in Okinawa a început odată cu decretul împăratului Japoniei ce interzicea portul armelor tradiționale – katana, wakizashi, yari, naginata și a altor arme japoneze specifice perioadei istorice.

 • Costume pentru Box

  Costum box. Este un costum de antrenament pentru box, confecționat din polyester, compus din bluză și pantalon scurt. Acest costum pentru box poate fi folosit și în competițiile de box. Costumul de box are un short cu un design modern, cu o lungime până aproape de genunchi. Bluza costumului de box este confecționată dintr-un mterial perforat care permite o bună aerisire a corpului. Ambele elemente ale costumului de box asigură sportivului practicant de box un confort maxim atât în antrenament cât și în competiții. Este un costum pentru box de cea mai buna calitate.

 • Pantaloni pentru Kickboxing - Karate

  Pantaloni pentru practicarea artelor marțiale, pantaloni lungi specifici practicării kickboxingului. De asemenea pantaloni confecționați din bumbac pentru practicanții de karate și judo.

 • Costume pentru Sambo

  Costum sambo pentru practicarea sportului ”sambo”, artă marțială de origine rusească ce se înrudește cu judo-ul japonez. Bluza de sambo este confecționată din material bob de orez, foarte rezistent. In sambo se folosesc culorile albastru și roșu. Pantalonii de sambo sunt pantaloni scurți. În picioare luptătorii de sambo au ghete speciale (se vând separat de costumul de sambo). Costumele de sambo au centura inclusă în preț.

 • Vo Phouc

  Vo Phouc este costumul pentru practicarea artelor marțiale vietnameze - Qwankido.

 • Embleme brodate

  Broderii pentru cluburile de arte marțiale și sporturi de contact. Sunt ecusoane brodate cu embleme ale diferitelor stilui, boroderii cu nume de stiluri scrise cu caractere japoneze, chinezești sau coreene. Broderii executate la cerere sau pe comanda după modelul dumneavoastră. Executăm și centuri brodate, personalizate. O centura brodată poate avea brodat un capăr sau două. Broderiile sunt un mijloc elegant de a individualiza echipamentul dumneavoastră, de a-i îmbunătăți designul și eleganța.

 • Arme self defense

  Arme tradiționale sau moderne utilizate în autoapărare. O gamă foarte diferită de arme utilizate în self defense precum bastonul de mers, bastonul extensibil, kubotan dar si arbalete, catuse, boxuri pentru pumn si altele. Produse oferite pentru practicanții de arte marțiale, în special specialiștilor în self defense - autoapărare, de Eshop Budo!

 • Arme Soft si Sport Chanbara

  Arme soft pentru antrenament și arme pentru practicarea Sport Chanbara. Sunt arme confecționate pentru o maximă siguranță a sportivului. Astfel o gamă foarte largă de practicanți se pot antrena în siguranță indiferent de vârsta acestora. Sunt arme soft ce protejează corpul la impact. Armele de Sport Chanbara sunt destinate antrenamentelor și competițiilor de Sport Chanbara. Produse de cea mai bună calitate oferite de Eshop Budo!

 • Pantaloni pentru MMA

  Pantaloni MMA pentru practicarea stilurilor mixte de arte martiale. Cu un design atractiv, realizati din materiale rezistente, pantalonii MMA produsi de Budo Best incearca sa satisfaca toate gusturile celor pasionati de sportul cel mai dur cu radacini in artele martiale.