https://proantrenament.ro/169-thickbox_default/manusi-de-box-thaw-muay-thai.jpg Afisare la marime maxima

Mănuşi pentru box ThaW tip Muay Thai

Mănuși de box ThaW „Muay Thai.  Combinaţia de culori – roşu-negru conferă distincţie şi forţă acestor manuşi de box in competiţie. Manşeta manusii de box este mai lungă în partea de sus ceea ce conferă o mobilitate superioară.

Mai multe detalii

309 bucati in stoc

15 other products in the same category:

Previous
Next

Mănuși de box ThaW „Muay Thai.  Sunt mănuși de box  din piele de cea mai bună calitate, destinate profesioniștilor, ca de altfel intreaga gamă ThaW. Pielea utilizată este la cele mai înalte standarde, iar buretele multistrat din interior este modelat manual pentru o cât mai bună potrivire pe fiecare set de mănuși de box în parte. Combinaţia de culori – roşu-negru conferă distincţie şi forţă acestor manuşi de box in competiţie. Manşeta manusii de box este mai lungă în partea de sus ceea ce conferă o mobilitate superioară. Fixarea acestor manuşi de box "Muay Thai" se face printr-un sistem semi-elastic ce permite o prindere perfectă.

Recomandam ca impreuna cu "Manusi de box Muay Thai" sa folositi si fese de box. Aceste fese de box au rolul de a fixa incheietura si de a proteja pumnul sportivului. Prin utilizarea unor fese de box mariti considerabil durata de utilizare a manusilor dumneavoastra.

 O alegere excelenta pentru profesionisti!

Un produs pentru arte martiale, marca ThaW!